Previous

De Vries Trappen Heerenveen

Achtergrondmuziek voor alle medewerkers van De Vries Trappen in Heerenveen. Zowel in de kantoren, de productiehallen als de expeditie zijn geschikte luidsprekers en besturingssystemen geïnstalleerd. De kantoren en de productiehallen worden centraal aangestuurd vanaf één centraal punt. Met de App kan er namelijk van afstand eenvoudig het gewenste volume en muziekbron voor de productiehal en voor het algehele kantoor gekozen worden. Voor het kantoor geldt verder dat er in delen het volume lokaal nog aangepast kan worden.

Lokale bediening

Daarnaast zijn in de kantoren en de schildersloods lokale volumeswitches gemonteerd. Op deze wijze hebben de medewerkers individueel ook nog de mogelijkheid om het volume te regelen.

De juiste luidspreker

Voor de weergave van de achtergrondmuziek is voor verschillende luidsprekers gekozen. In de kantoren van De Vries Trappen zijn design plafondluidsprekers van Apart Audio in het systeemplafond gemonteerd. Voor de productiehallen en de expeditie zijn Apart Sphere luidsprekers opgehangen. Door het ontwerp van deze speaker is het mogelijk om een groot vloeroppervlakte met achtergrondmuziek te bereiken.

Internet radio

De muziekbronnen zijn afkomstig van de Apart PMR4000R – internettuner / mediaplayer. Bij Internet radio is de keuze uit duizenden zenders. Bovendien is de audio overdracht vanaf de radio naar de geluidsinstallatie uitstekend. Er zijn meerdere internettuners op het multizone-systeem aangesloten zodat per zone onafhankelijk gekozen kan worden uit de vooraf ingestelde radiostations.

De Vries Trappen

Al 30 jaar is De Vries Trappen uit Heerenveen specialist in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige trappen volgens de KOMO richtlijnen. De Vries Trappen is in staat om elke trap te leveren naar de wens van de klant. De Vries Trappen koppelt geavanceerde techniek aan traditioneel vakmanschap. Door de productie van alle onderdelen in eigen bedrijf uit te voeren, is De Vries Trappen flexibel in ontwerp en uitvoering, maar constant als het gaat om het leveren van kwaliteit

Project:

De Vries Trappen

Locatie:

Heerenveen

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek, multizonesysteem, systeemontwerp

Installateur:

Inferno Audio Visueel