Previous

Hoekstra Transport BV, Sneek

Achtergrondmuziek voor het nieuwe crossdock van Hoekstra BV in Sneek. Onlangs is het nieuwe crossdock geopend, achtergrondmuziek voor de medewerkers mag daar natuurlijk niet ontbreken. Voor Hoekstra BV is het belangrijk dat de achtergrondmuziek vanaf één punt aangestuurd en gecontroleerd kan worden. Verder is het van belang dat het volume van de achtergrondmuziek evenredig verdeeld wordt over de ruimte waar de medewerkers werkzaam zijn.

Pendel luidspreker

In verband met de hoogte en het grote oppervlak van het nieuwe crossdock, is er gekozen voor een pendel luidspreker. De Community Pro DP6 is een 6,5” pendel luidspreker welke is ontworpen om muziek af te spelen en omroep weer te geven in open ruimtes, of ruimtes met een zeer hoog plafond. De geluidskwaliteit is indrukwekkend. Alle bekabeling is netjes weggewerkt in een cover aan de bovenzijde, zodat de pendel er esthetisch gezien perfect uitziet.

Internet radio

De muziekbron is afkomstig van de Apart PMR4000R – internettuner / mediaplayer. In bedrijfshallen is het ontvangst van radiostations vaak slecht. Door gebruik te maken van een internet-tuner zal het ontvangst gewoon stabiel zijn. Bij Internet radio is er de keuze uit duizenden zenders. Bovendien is de audio overdracht vanaf de radio naar de geluidsinstallatie uitstekend.

Hoekstra BV

Hoekstra BV is een familiebedrijf met een vast team van 80 medewerkers. Als logistiek dienstverlener is Hoekstra BV gespecialiseerd in transport van niet-standaard producten. Dit zijn goederen die afwijkend van vorm of grootte of juist zeer breekbaar zijn. De afgelopen 85 jaar heeft Hoekstra BV zich ontwikkeld tot een allround dienstverlener met drie pijlers: transport, warehousing en verhuizen. Het nieuwe crossdock heeft een inhoud van 27.000 m3 met 32 docklevelers.

Project:

Hoekstra BV

Locatie:

Sneek

Functionaliteit:

Achtergrondmuziek

Installateur:

Hoekstra BV, Inferno Audio Visueel